Nollaykköset KePS-turnauksen voittoon rankkareilla

29.4.2013

TePSin 01-joukkue aloitti kauden ulkopelit tyylikkäillä esityksillä KePS-turnauksessa.Ensimmäisessä pelissä OLS haaste joutui pelinälkäisten tepsiläisten uhreiksi. TePSin peli kulki kuin jalkapallon oppikirjassa opetetaan. Pallo pelattiin reunojen kautta maalille ja  sen jälkeen verkot olivat tötteröllä. Nam !

Toinen peli KePSiä vastaan alkoi heti OLS-pelin jälkeen. Pelissä keskityttiin pitämään pakka kasassa ja siinä onnistuttiin erinomaisesti. Toisen puoliajan lopussa TePS sai hyvän painostusjakson aikaiseksi, mutta peli päättyi 0 - 0.

Viimeisessä alkusarjan ottelussa vastaan asettui TP-47 valkoinen. Alun nopeat maalit hyydittivät torniolaisten pelitempon ensimmäisellä puoliajalla.TeePeen kavennusmaali kulmasta toi peliin vähän jännitystä, mutta Eliaksen upea tykki puolesta kentästä naksautti torniolaisten selkärangan.

Loppuottelussa vastaan tuli LaFK Kiimingistä. Finaalissa kumpikin joukkue pelasi tarkkaa peliä vältellen virheitä. Toisen puoliajan lopussa TePS pääsi laukomaan useasti, mutta vedot liitelivät yli tai ohi maalin. Peli päättyi tasan ja ja jouduttiin rankkarikisaan, jonka TePS voitti 4-3. Jee!

TePSin peli oli yllättävän valmista jo tässä vaiheessa kautta. Joukkue puolusti tiiviinä pakettina ja hyökkäyksissä oli monipuolisuutta ja luovuutta.

Tulokset:

KePS-turnaus la 27.4. Junko

P-01

klo 10.00 OLS Haaste-TePS 0-9 (0-5)

4.min Henri Alamikkotervo,8.min Iida Mäki-Iso (Johannes Rytkönen), 10.min Iida (Johannes),14.min Henri (Johannes), 15. min Johannes (Olli Palokangas),20.min Elli Hedman, 22.min Henri, 24.min Henri ja 29.min Henri

klo 10.40 TePS-KePS 0 - 0

klo 12.00 TePS-TP-47 valk. 3 -1 (2-0)

2.min Johannes, 5.min Henri (Johannes), 21 min oma maali, 26. min Elias Lampela

Loppuottelu: TePS-LaFK 0-0 rp 4-3