Joosuan torjunnat eivät pelastaneet TePSiä pallokarhuilta

19.5.2013

C-poikien kauden ainoa oikea kotipeli Keskuskentän kevätnurmella päättyi niukkaan 2 - 1 tappioon PaKaa vastaan. Ottelun alussa oranssit arkailivat Kuusamon karhuja, mutta pelin vanhetessa otteet paranivat. Ensimmäisen puoliajan PaKa voitti 1 - 0. Puoliajan kohokohta oli Joosua Hallikaisen rankkarin kiinninappaaminen, tämä sytytti tepsiläiset taistelemaan ottelun voitosta.

Toisella puoliajalla PaKa siirtyi hyvällä kaukolaukauksella kaksinolla johtoon.Sen jälkeen oranssien syöttöpeli alkoi toimia ja karhu saatiin ahdistettua nurkkaan. Painostus tuotti yhden onnistumisen vasemman reunan kautta. Henri Alamikkotervo syötti Sampo Liukkosen reunasta läpi ja Sampo keskitti pallon maalille, jonne Elias Lampela rymisteli ja jatkoi pallon varmasti maaliin. Hieno osuma ! TePS yritti vimmatusti tasoittaa peliä, mikä tuotti kuusamolaisille vaarallisia vastaiskuja, jotka toppari Leo Kähkönen ja teleskooppikäsi Joosua hoitivat tyylikkkäästi. Tälläkertaa tuli harmittava kotitappio taistelevalla esityksellä oman kylän voimin.

TePS/KemPa - PaKaa   1 - 2 (0-1)