Pyry riehui helteisellä tekonurmella

30.5.2013

TePS ja RoPS pelasivat hellesäässä mukiinmenevän matsin. Oranssit olivat löytäneet edellistä pelistä puuttuneen pelirohkeuden ja aloitti ottelun vahvasti. TePS rakensi peliä malikkaasti ja sai luotua vaarallisia tilanteita valkopaitojen päätyyn. Varsinkin Iida Mäki-Iso ja Johannes Rytkönen aiheuttivat röhkeällä pelityylillä harmaita hiuksia Ropsin alakerralle ja mokelle.Tämä pari vei kotijoukkueen 1-0 johtoon pelin kahdeksannella minuutilla. Iida ryösti pallon keskialueella ja syötti Johannekselle, joka röyhkeästi haastoi vastustajan puolustuksen ja soolon päätteksi pamautti maalin. Johtomaalin jälkeen RoPS alkoi saada peliiään kuntoon ja paine siirtyi pikkuhiljaa TePSin päätyyn. 17.minuutilla  liimanäppii Vili-Veikka Rytkönen esitti upean torjunnan lähes yläkulmasta. Kolmen minuutin kuluttua tästä Rovaniemen tykittäjät  saivat kohdistettua tykkijalkansa ampuivat pari komeaa maalia kaukolaukauksilla. Puoliajan lopulla RoPS teki vielä kolmannenkin maalin.

Toisen puoliajan TePS aloitti vahvasti saaden painetta vastustajan päätyyn.Johannes pääsi lähimmäs maalia ampuen  pari kertaan tolppaan. TePSin kirin lopetti ottelun sankari RoPSin Pyry Hannola 54. minuutilla tykittämällä 1-4 maalin. Taitava ja kovaa potkaiseva Pyri tekaisi pelissä hattutempun. Taitaapi vuosien vieryttyä RoPSin edustuksessa juossa taas Hannola ! RoPS kaunisteli pelin lopulla lopputulokseksi 1-6.

Lopputuloksesta huolimatta tepsiläiset voivat olla tyytyväisiä peliesitykseen sarjajohtajaa vastaan. Joukkuepuolustus toimi hyvin ja maalipaikkojakin rakennettiin riittävästi. Kyllä näillä esityksillä saadaan vielä pisteitä. Jos pelissä olisi pelattu kaksi noin 20 minuutin jaksoa, TePS olisi voittanut 1-0 !

TePS - RoPS   1- 6 (1-3)

8. 1-0 Johannes Rytkönen

19. 1-1 Tuomas Seppänen

24. 1-2 Pyry Hannola

33. 1-3 Akseli Kantola