Torstain tihkusateesta tappiot

1.8.2013

TePSin nollakolmoset kävivät pelaamassa Meri-Lapin Nappulaliigaa Keminmaan keskuskentällä. Joukkueella oli kaksi peliä. Ensimmäisessä pelissä kohdattiin KemPan nollakakkoset. Peli oli mukavan tasainen aina viimeiselle minuutille asti, jolloin iski vihreävalkoinen pyörremyrsky oranssien maalille tehden kolme salamamaalia ! TePSin maalit tekivät Viljami Liukkonen ja Nuutti Mäkiollitervo. Viltsun maaliin antoi oivan pystysyötön Jasper Lampela. Nuutin maali oli kierteinen kaukolaukaus puolesta kentästä.

Illan toisessa pelissä vastaan tuli TeePeen nollakolmoset. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista maalivahti Rene Laineen ansiosta. Rene retkui upeasti monta kertaa pallon eteen. Ekapuoliajalla oranssit onnistuivat kahdesti maalinteossa. 1-1 tasoituksen iski kaukolaukauksella Viltsu jälleen Jasperin syötöstä . 2-1 johtomaalin ampui Antti Mäki-Iso kääntölaukauksella Jasperin sivurajaheitosta.

Toisella puoliajalla Tornion näppärät pojat saivat syöttökuvionsa kuntoon ja oranssit joutuivat kylmään kyytiin tihkusateessa. TePSi taisteli pelin loppuun asti hyvin, vaikka tulostaululla oli murskaluvut.

Torstain taistelijat: Rene Laine, Antti Mäki-Iso, Antti Rajala, Riku Siivola, Jyri Siivola, Veikko Blomberg, Arttu Tepsa, Viljami Liukkonen, Jasper Lampela, Anni ja Nuutti Mäkiollitervo

15. 2-2 ja 2-3

21. 2-4, 23. 2-5, 24. 2-6, 25. 2-7, 28. 2-8, 32. 2-9, 34. 2-10, 36. 2-11 ja 39 2-12

Peliaika 2x20 min