Toinen puolisko parempaa

9.8.2013

TePSin nollaykköset kohtasi  FC Lynxin helteisellä Lapinniemen jalkapallonurmella. Oranssien lähtökohdat otteluun olivat hankalat, kun neljä avaukseen pelaajaa oli lomareissulla. Pelistä oli pois maalivahti, topparit ja maalintekijä ! Vaikuttivatko poissaolot niin paljon, että pelin kolme ensimmäistä maalia viimeistelivät oranssit omaan päähän ! Kolme seuraavaa mustan maalia oli vastustajan hyvyyttä ja oranssit eivät jaksaneet puolustaa tiivinä.

Toiselle puoliajalle TePS lisäsi alakertaan pelaajan ja vaihtoi maaliin kentän kuopuksen Antti Mäki-Ison, joka pelasti monta maalia rohkeilla vastaantuloilla ja torjunnoilla.Peli oli muutenkin parempaa kuin ekapuoliskolla. Oranssit pysyivät tiiviinä ja pallotaituri Henri Alamikkotervo loi itselleen muutamia maalipaikkoja ja erikoistilanteita. Kotijoukkueen maalikin syntyi juuri erikoistilanteesta, jonka tällä kertaa aiheutti röyhkeä hyökkääjä Iida Mäki-Iso. TePSin kemiläisvahvistus Johannes Kupari antoi tilanteesta annetun vaparin maalille, josta Henri pääsi tuikkaamaan TePSin ainokaisen. Lynx teki kaksi tyylikästä maalia toisella puoliajalla ja voitti täten pelin rumin lukemin 8-1.

Rumasta tappiosta huolimatta kentällä nähtiin paljon hyviä esityksiä eri pelaajilta. Kun lomalaiset palaavat reissultaan, tulee oransseille todellista  kilpailua avauksen paikasta ja se on harvinaista TePSissä.

TePS - FC Lynx   1 - 8 (0-6)

3. 0-1 Rasmus Degerman