Niukka tappio Kempeleessä

23.8.2013

TePSin 01-joukkue kohtasi Ajax mustan Sarkkirannan tekonurmella.Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Oranssit menivät 0-1 johtoon jo pelin toisella minuutilla Henri Alamikkotervon tehdessä maalin vastustajan harhasyötön jälkeen.Ajax musta tuli kuitenkin tasoihin heti seuraavasta hyökkäyksestä hyvän ristipallon päätteeksi. Maalin teki Topi Niemelä, joka viimeisteli myös Ajaxin 2-1 johtomaalin. Oranssien peli perustui ensimmäisellä puoliajalla tiukkaan puolustamiseen ja teräviin vastaiskuihin.

Toisella puoliajalla TePS sai pallolisen pelaamisen parempaan kuosiin ja alkoi hallita ottelua. Pelin 43. minuutilla tuli ansaittu tasoitus jälleeen Henrin hyvällä laukauksella ja kuinka muutenkaan kuin vastustajan harhasyötöstä. Pelin voittomaalin teki hyvällä kaukolaukauksella Ajaxin Ville Kilponen. Tämän jälkeen TePS pelasi syyskierroksen parasta peliään ja sai luotua valtavan paineen vastustajan maalille, mutta Ajaxin maalivahti Paulus Räsänen torjui joukkueelleen täydet pisteet.

Ajax musta - TePS 3-2 (2-1)

2. 0-1 Henri Alamikkotervo

3. 1-1 Topi Niemelä