Taistellen tappioon

25.8.2013

Iida karkaa maalintekoon...
Johannes vauhdissa

TePSin nollaykköset pelasivat kauden viimeisen kotipelin OLS keltaista vastaan jälleen aurinkoisella Lapinniemen jalkapallonurmella. Akseli Suorsa vei keltaiset 0-1 johtoon hyvän kuvion päätteeksi. Nopsajalka Iida Mäki-Iso tasoitti ottelun Johannes Rytkösen hyvästa pystysyötöstä. Seuraavat maalit iski OLS hyvien vastaiskujen päätteeksi. Maalintekijöinä kunnostautuivat  Joel Kesti ja Emil Keskinen.

Toinen puoliaika alkoi keltaisten barsamaisella pallonhallinnalla, mutta oranssit saivat hallinnan pysymään keskialueella. Puoliajan puolessa välissä TePS innostui taistelemaan ja nosti prässiään ylemmäs. Tämä tuotti maalipaikkoja molemmille joukkueille. Ensin alati vaarallinen Johannes Rytkönen kavensi ottelun 2-3 pelin 65. minuutilla ja lopun jännitysnäytelmä oli valmis. Kotiyleisö kannusti omiaan villisti SieMenet- näytelmän tahdissa. TePS taisteli tuulispään lailla, mutta OLS ratkaisi pelin upealla Emilin pääpuskulla ylämummoon kellon näyttäessä 67 minuuttia.

TePS taisteli jälleen hyvin omilla vahvuuksillaan, mutta palkinto jäi jälleen saamatta. Vielä on peli jäljellä, joten siellä juhlitaan !

Kiitokset mahtavalle kotiyleisölle kannustuksesta !

TePS - OLS -02 keltainen  2-4 (1-3)

7. 0-1 Akseli Suorsa

15.  1-1 Iida Mäki-Iso (Johannes Rytkönen)

22. 1-2   Joel Kesti

25. 1-3   Emil Kiiskinen

65. 2-3 Johannes Rytkönen (Henri Alamikkotervo)

67. 2-4 Emil Kiiskinen