29.8.2013

Antsa ampuu
Antsa ampuu
Nuutti taistelee

03-joukkue pelasi kauden viimeisen Meri-Lapin Nappulaturnauksen Keminmaan keskuskentällä. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli KemPa -03. Oranssien peli lähti loistavasti käyntiin, kun maalitykki Antti Mäki-Iso pamautti pallon ylämummoon 23. sekunnin kohdalla. Tuudittiko tämä oranssipaidat helppoon peliin, kun loppupeli oli kuin pahaa unta. Joukkueen liike loppui ja syötöt menivät lähes aina vihreäpaitaisille..., jotka rankaisivat armotta hyvillä kudeilla. Antti onnistui kuitenkin tekemään toisen maalin Jasper Lampelan syötöstä. Ottelun lopputulos oli karmaiseva 17-2 voitto KemPalle.

Illan toisessa pelissä tuli vastaan TP-47. Ottelu alkoi jälleen TePSin johtomaalilla, kun pallotaituri Tuuli Alamikkotervo teki häkin Rene Laineen loistavasta esityöstä. Pelin ensimmäinen puoliaika oli tasaista peliä ja maaleja tehtiin vuorotellen. Oransseista maalinteossa onnistui Kaisajoen kiitäjä Nuutti Mäkiollitervo Jarno Ollitervon hyvästä seinäsyötöstä.

Toisella puoliajalla torniolaiset ottivat pelin ohjat käsiin ja ratkaisivat pelin viidessä minuutissa. TePSiläiset onnistuivat tekemään komean kuvion päätteeksi yhden lohdutusmaalin. Tuuli syötti  reunaan Antille, joka jatkoi syötön litmasmaisesti  ulkosyrjällä Renelle, jolla oli helppo työ laittaa lelu tyhjiin. Ottelusta tuli reilu 10-3 tappio, mutta pelaajat löysivät eka pelissä hukassa olleen oranssisen sydämen !  Eli kasvoilla oli TePS-virne ja - taistelu, vaikka joukkue oli selvästi häviöllä.

Meri-Lapin Nappulaliiga oli mukava sarja. Pelimatkat olivat lyhyet ja peleissä tuli paljon onnistumisia useille pelureille, koska pelatiin pienellä kentällä vähillä pelaajilla (5vs5). Tämä saattaa olla sarja, johon pienen TePSin voimat riittävät tulevaisuudessa. Ei muutako treenaamaan, niin tuloksetkin paranevat !

Viimeisessä turnauksessa mukana olivat: Tuuli Alamikkotervo, Jonna Kokkonen, Anni Mäkiollitervo, Veikko Blomberg, Eero Hedman, Jasper Lampela, Rene Laine, Antti Mäki-Iso, Nuutti Mäkiollitervo, Jarno Ollitervo, Riku ja Jyri Siivola

TePS - KemPa -03    2-17 (2-6)

1. 1-0 Antti Mäki-Iso

12. 2-3 Antti (Jasper Lampela)