FC Kemi terävämpi puoliaikojen alussa

13.12.2013

TePSin miehet kohtasivat FC Kemin edustuksen keskiviikkoiltana Kemin Tervahallissa. Kemiläiset aloittivat pelin terävästi ja karkasivat jo 3-0 johtoon ennenkuin oranssipaidat heräsivät pelaamaan. TePS nousi tasoihin Aapo Mäki-Ison ja Eetu Pulkkisen  kahdella maalilla eka puoliajan lopulla. Kemiläiset vastasivat tasoitukseen nopeasti ja tekivät vielä yhden maalin ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla.

FC Kemin futsalguru Kalle Huusko keitti suojateilleen tauolla sellaiset käärmekeitot, että oranssipaidat eivät pysyneet enään punapaitojen vauhdissa mukana toisella puoliajalla. Kemi voitti puoliajan 7-1 ja koko pelin 11-4. TePSin ainokaisen teki Aapo.

Oransseista parasta liikettä ja taistelua esittivät TePS-konkarit Mikko Alatossava, Olli Hemminki ja maalitykki Eetu Pulkkinen. Lauantain PaPa-peliin pitää  nuoriso-osaston saada jalat terävämmin liikkeelle ja koko joukkueen on pelattava monipuolisemmin eikä tyytyä vain pitkäpäätyyn taktiikkaan. Kaikki kannustamaan TePS voittoon !

Kokoonpano: Joona Karjalainen mv, Mikko Alatossava, Olli Hemminki, Eetu Pulkkinen, Aapo Mäki-Iso, Tero-Antti Kuukasjärvi, Aaro ja Arttu Joutulainen

TePS - FC Kemi edustus   4-11 (3-4)

3:05 0-1 oma , 4:42 0-2, 7:16 0-3

12:24 1-3 Aapo (Arttu)

13:35 2-3 Eetu (Tero-Antti)

18:40 3-3 Eetu

19:25 3-4

21:10 3-5, 21:35 3-6, 28:25 3-7