Nollakakkosilla tasaisia taistoja

15.12.2013

02-joukkue jatkoi futsalurakkaansa  SantaSportissa kahdella matsilla. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FC Raahe -02. Oranssit ottivat heti komennon ottelussa, mutta maalinteko tuotti suuria ongelmia. Kun maalinteko ei maistunu, niin vastustaja kävi tekasemassa 1-0 osuman pelin 12. minuutilla. Oranssien painostus toi vihdoin tulosta pelin 15. minuutilla, kun Antti Mäki-Iso tälläsi maalin Iida  Mäki-Ison hyvästä syötöstä. Enempää maaleja ei nähty, joten peli päättyi 1-1 tasapeliin. Tässä pelissä tepsiläiset tekivät Raahen maalivahdista pelin tähden laukomalla hyvistä paikoista kohti mokea.

Toisessa pelissä vetojen sihti parani pikkasen. Kolme vetoa heilutti verkkoja ja puolenkymmentä laukausta osui maalipuihin. Iida tekaisi kaksi maalia Vili-Veikka Rytkösen syötöistä ja Vili-Veikka yhden Iidan syötöstä. Vastassa ollut LaFK Gepardit onnistuivat saamaan kahdesti pallon ohi hyviä vastaantuloja esittäneen Antti Mäki-Ison taakse. Oransseille ansaittu voitto.

Molemmissa peleissä oli hyvää runsaiden maalipaikkojen luonti ja maalivahtien hyvät ja rohkeat vastaantulot, jotka estivät vastustajan maalipaikkojen syntymisen. Hyvä Elli ja Antti ! Seuraavissa treeneissä on luvassa maalintekoharjoituksia.

Peleissä oli tänään mukana Elli Hedman, Tuuli Alamikkotervo, Jonna Kokkonen, Iida Mäki-Iso, Eero Hedman, Akseli Lehtinen, Viljami Liukkonen, Jasper Lampela, Vili-Veikka Rytkönen ja Antti Mäki-Iso.

TePS - FC Raahe -02     1-1 (1-1)