Hovisuolta ei poimittu pisteitä

11.5.2014

TePSin nollaykköset kohtasivat ensimmäisessä vieraspelissä Tervarit-j /LaFK yhteisjoukkueen Oulun Hovisuolla pienessä tihkusateessa. Oranssit aloittivat pelin hyvällä sykkeellä. Pallo liikkui näppärästi pelaajalta toiselle ja hyökkäyspeli oli monipuolista. Useista maalipaikoista onnistuttiin vain käyttämään yksi, jossa Iida Mäki-Iso vapautti hyvällä seinäsyötöllä Johannes Rytkösen maalin tekoon. Oranssien hyvä ote katosi, kun peliä oli pelattu parikymmentä minuuttia. Tervarit pääsivät pelin herraksi ja tekivät ottelun upeimman maalin 31. minuutilla kulman jälkitilanteesta. Maalin teki kovaotteinen Aroni "Arska" Martinho  saksipotkulla. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1 lukemiin.

Toinen puoliaika alkoi jälleen oranssien hallinnalla, joka tuotti tulosta  41. minuutilla. Tykkijalka Johannes Kupari tykitti keskipisteestä hyvän vaparin kohti maalia. Pallo muutti suuntaa Elias Lampelasta ja meni ohi hölmistyneen maalivahdin. Tilanne oli jälleen oranssien kannalta hyvä, mutta Tervarit iskivät taas kulmapotkusta tilanteen tasoihin. Pallon verkkoon toimitti  Rober David. Vain neljä minuuttia tästä niin Arska jyräsi läpi kentän ja teki 3-2 voittomaalin kotijoukkueelle, joka oli helisemässä ottelun loppuajan, kun oranssit hakivat tasoitusta raivoisalla yrityksellä. Tervarit pelasti oranssien tuurin ja taidon puute varmoissa maalipaikoissa.

Oranssien peli oli välillä todella hyvän näköistä, mutta tehot jäivät puuttumaan. Ensi viikolla treenataan maalin tekoa ja erikostilanteiden puolustamista.

Pelissä mukana olivat: Vili-Veikka Rytkönen mv, Elli Hedman, Sanni Kokkonen, Inka Palokangas, Tuuli Alamikkotervo, Iida ja Antti Mäki-Iso, Henri Alamikkotervo, Johannes Kupari, Johannes Rytkönen, Elias Lampela ja Olli Palokangas

Tervarit-j /LaFK YJ  -  TePS   3-2 (1-1)

13. 0-1 Johannes R (Iida)