Setsemän pelurin voimalla voittoon

16.6.2014

Nollakakkoset matkustivat seitsemän pelurin voimalla uudistetulle Kemijärven keskuskentälle. Onneksi oransseilta löytyi täyden miehityksen verran sitoutuneita pelaajia Kemijärven reissulle. Sitoutuneet pelaajat ovat yleensä myös hyviä pelaajia, niinkuin tämä peli sen todisti.

Ottelua kerettiin pelata pari minuuttia, kun Tuuli Alamikkotervo syötti pirlomaisesti Iida Mäki-Ison läpiajoon, joka päättyi tyylikkäseen maalivahdin kiertoon ja pallo tyhjiin. 13 minuutin kohdalla Kemijärven pojat nousivat tasoihin, mutta minuutti tästä ja Iida teki toisen samanlaisen osuman tällä kertaa Vili-Veikka Rytkösen läpisyötöstä. Punaiset iskivät ensimmäisen puoliajan loppuun pari maalia ja näin pääsivät tauolle 3-2 johdossa.

Ottelun toinen puoliaika kerkesi vanheta viisi minuuttia, kun tykkijalka Antti Mäki-Iso haistoi vastustajan maalivahdin avauspotkun ja tykitti lelun paristakymmenestä metristä pömpeliin. Tasoitusmaali ja Antsan tuuletus sytytti oranssit liekkeihin ja Iida sai hattutemppunsa valmiiksi Vili-Veikan erinomaisesta syötöstä. Nopea ja röyhkeä Iida jatkoi puolustajien haastamista, joista seurasi ensin pilkku ja sitten tovin kuluttua vapari rankkarialueen rajalta. Vili-Veikka ampui rankun varmasti sisään ja Tuuli otti vaparissa seinäsyötön muurista ja laukoi lelun alakulmaan. Ottelun viimeisen maalin viimeisellä minuutilla teki KP-55 vaparista. Oranssit veivät pelin ansaitusti 6-4.

Kemijärven kaatajat: Rene Laine mv, Tuuli Alamikkotervo, Jonna Kokkonen, Iida ja Antti Mäki-Iso, Vili-Veikka Rytkönen ja Riku Siivola

KP-55 - TePS 3-2 (4-6)

2. 0-1 Iida (Tuuli)