Oransseilla voitokas viikonloppu

10.8.2014

Nollaykköset kohtasivat lauantaina TP-47:n legendaarisella VR:n nurmella. Oranssit nappasivat pelistä syyskierroksen ensimmäiset pisteet varmalla peruspelillä eli puolustettiin tiiviisti ja iskettiin terävästi vastustajan virheistä. TePS voitti ottelun 5-2. Pikakiituri Johannes Rytkönen maalasi kolmesti. Pallotaituri Henri Alamikkotervo ja keskikentän työmyyrä Elli Hedman onnistuivat myös maalinteossa.

Nollakakkoset tarjosivat todellisen trillerin tihkusateisella kotikentällä. Jännitysnäytelmän toisena osapuolena oli Sodankylän Pallo, joka tarjosi kovan vastuksen kotijoukkueelle. Iida Mäki-Iso heitti selästään apinan kanttiinin vahdiksi ja paukutti oranssit jo 2-0 johtoon. Molempiin maaleihin syötöt tarjoili pikkuveli Antti. SoPa ei luovuttanut, vaan tasoitti pelin eka puoliajan loppupuolella.

Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla pyssykylän pojat menivät 2-3 johtoon. Tästä oranssit eivät häkeltyneet, vaan tasoittivat pelin. Maalin teki jälleen Iida, Tuuli Alamikkotervon loistavasta pystysyötöstä. Tuuli oli muutenkin erinomaisella pelipäällä kereten joka paikkaan. Trilleri huipentui Antin viimeisen minuutin maaliin ja lentävään tuuletukseen. Huikea ottelu päättyi ansaittuun kotivoittoon.