Nollakakkoset tappioputkessa

29.8.2014

Nollakakkosilla oli tuplapelipäivä viime sunnuntaina kotikentällä ja tiistaina joukkue kävi Saarenkylän kuluneella tekonurmella pelaamassa sarjakärki RoPSia vastaan.

Ensimmäisessä pelissä oranssit kohtasivat FC Santa Claussin, joka otti pelin heti komentoonsa hyvällä syöttelyllä. Joulupukin joukkue meni nopeasti jo 0-4 johtoon, mutta sitten oranssit saivat hyvän virneen päälle ekapuoliajan lopussa ja kavensivat tilanteen 3-4 lukemiin. Kirivaihteen naksautti päälle Antti Mäki-Iso kärkkärimaalillaan. Vili-Veikka Rytkönen maalasi kahdesti.

Toisella puoliajalla oranssien maalihana meni kiinni ja  punaiset pukin pelurit taiteilivat maaleja tasaiseen tahtiin. Santa Claus-j voitti ottelun  9-3 lukemin.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Kemijärven Pallo -55. Oranssit aloittivat pelin vauhdikkaasti ja menivät jo 2-0 johtoon Iida Mäki-Ison ja Akseli Lehtisen maaleilla. Kemijärvi kavensi 21. minuutilla ja sai tästä hirveän tsempin päälle, joka jatkui myös toisella puoliajalla.

Ottelun ratkaisu tapahtui pelin viimeisellä kympillä, jolloin kemijärveläiset saivat palkinnon kovasta yrityksestään . Punaiset iskivät kolme maalia ja voittivat pelin 4-2.  KP-55 ansaitsi voittonsa, koska heidän voitontahto oli selvästi kovempi kuin oranssien.

Tiistain pelissä oranssit joutuivat juoksemaan pallon perässä, kun ropsilaisilla oli täydellinen pallonhallinta. Oranssien uhrautuva puolustus ja erinomaisia torjuntoja esittänyt maalivahti Ville Forsell kestivät vyöritystä pelin viimeiselle minuutille, jolloin löysä laukaus pomppi omasta pelaajasta oranssien verkkoon. Tasapeli oli niin lähellä...