Nollakolmosille vain voittoja viimeisestä nappulaturnauksesta

5.9.2014

03-joukkue päätti upeasti Meri-Lapin Nappulaliigan Karihaaran "nurmella". Edellisen Tornion turnauksen vaikeudet pelata epätasaisella alustalla oli vain muisto FC Kemin järjestämässä viimeisessä turnauksessa.  Oranssit kohtasivat rakkaan paikallisvastustajan KemPan ja ToJK:n, joka oli liikkeellä 04-joukkueella.

KemPa-pelissä oranssit ottivat pelin heti haltuunsa ja menivät viiden minuutin kohdalla 1-0 johtoon Jasper Lampelan maalilla. 2-0 lukemat laukoi Antti Mäki-Iso.Toisen puoliajan alussa vihreät kavensivat tilanteen 2-1, vaikka pelin hallinta oli oranssien heiniä. Palkinto hallinnasta tuli puolen tunnin kohdalla, kun nopsajalka Antti Rajala pisti lelun maaliin maalivahdin torjunnasta. Pelin viimeisellä minuutilla kempalaiset  saivat vielä maalin ja näin peli päättyi oranssien 3-2 voittoon.

Illan toinen peli oli oikea Antti-show. Mäki-Ison Antti pommitti torniolaiset pelon partaalle ja terävästi liikkunut Rajalan Antti juoksi vastustajalta jalat alta. Pommi-Antti tykitti kolme maalia ja kiituri-Antti tuikkasi pari maalia. Oli kiva nähdä, että Antit pärjäävät näin hienosti oman ikäisiään vastaan. Torniolaiset saivat tehtyä kaksi maalia ja peli päättyi 5-2 lukemin oransseille.

Maalintekijöiden lisäksi Jonna Kokkonen pelasi puolustuksen lukkona loistavan turnausillan. Jonna voitti lähes jokaisen yksi vastaan yksi tilanteen ja Jonnan superpitkät sivurajaheitot loivat vaaratilanteita vastustajan maalille. Viimeisten pelien voitoilla on kiva alkaa valmistautua talven futsalpeleihin.

Karihaarassa mukana: Jonna Kokkonen, Veikko Blomberg, Eero Hedman, Antti Mäki-Iso, Rene Laine mv, Jasper Lampela ja Antti Rajala.