Nollakakkoset kuudensia futsalissa

31.3.2015

Nollakakkoset kauden ensimmäisessä futsalturnauksessa Torniossa 16.11.

Kolmannessa futsalin piirisarjaturnauksessa tammikuun puolivälissä oranssien nollakakkoset matkustivat pelaamaan Tornion Putaanhalliin. Päivän peleissä kohdattiin HauPa ja KemPa.

HauPa oli ensimmäisessä pelissä selkeästi taitavampi ja tehokkaampi joukkue kuin TePS. Oranssit joutuivat puolustuskannalle ja maalintekotilanteita luotiin lähinnä vastaiskuista, jotka olivat tällä kertaa tehottomia. Ensimmäisen puoliajan oranssit taistelivat vielä hyvin, mutta toisella puoliajalla haupalaiset menivät menojaan ja voittivat pelin 5-1. Oranssien lohdutusmaalin teki viimeisellä minuutilla Tuuli Alamikkotervo Iida Mäki-Ison syötöstä.

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli rakas paikallisvastustaja KemPa. Oranssit saivat otteluun vahvan alun. HauPa-pelin tehottomuus oli kadonnut ja oranssit karkasivat 2-0 johtoon Iidan soolomaalilla ja Vili-Veikka Rytkösen maalilla. KemPa nousi tasoihin ekapuoliajan lopulla, mutta Ville Forsell iski puoliajan viimeisillä sekunneilla henkisesti tärkeän johto-osuman Akseli Lehtisen syötöstä.

Toisen puoliajan toisella minuutilla Iida taas "kantoi" pallon kempalaisten verkkoon. Vili-Veikka säesti Iidaa ja iski pari lisämaalia oransseille.Peli oli ratkennut. Puoliajan viimeisen maalin teki hyvän pelin pelannut Ville jälleen Akselin tarjoilusta. Tässä pelissä oransseilla onnistuivat molemmat kentälliset erinomaisesti annetuista tehtävistään ja palkinnoksi tuli komea 7-2 votto KemPasta !

Piirisarjan viimeinen turnaus pelattiin ystävänpäivänä Pudasjärvellä Tuomas Sammelvuo-salissa. Ensimmäisenä vastassa oli kärkipään joukkue Ajax Sarkkiranta, joka aloitti pelin vahvasti mennen johtoon jo pelin toisella minuutilla. Tämä maali taisi saada kempeleläisten takit aukeamaan. Vili tasoitti Elli Hedmanin syötöstä. Iida vei oranssit 2-1 johtoon Vili-Veikan syötöstä. Ajax tuli vielä tasoihin, mutta toisen puoliajan alkuun Elli ja Vili-Veikka veivät oranssit kahden maalin johtoon. Ajax tuli vielä maalin päähän, mutta oransseilla oli kova halu voittaa peli ja iskivät minuutissa kolme maalia. Iida teki kaksi ja Vili-Veikka yhden. Ajax onnistui loppurynnäköllään tekemään pari lohdutusmaalia, mutta oranseilla ei ollut mitään hätää. Kauden paras peli.

Kauden viimeisessä pelissä vastassa oli TP-47, joka pyöritti tepsiläisiä taidokkaalla pelillä. Ottelu päättyi torniolaisten 7-1 voittoon. Oranssien lohdutusmaalin teki Iida Tuulin syötöstä. TP-47 oli ehdottomasti sarjan kovin ja taitavin joukkue, joten torniolaisten mestaruus oli ansaittu. Onnittelut teepeelle !

TePSin nollakakkoset sijoittuivat sarjassa kuudenneksi. Oranssien peli oli välillä hyvää, mutta heikkoja hetkiä oli liikaa ja se maalinteko....