KemPa kaatui sarja-avauksessa

3.5.2015

TePSin nollakakkoset aloittivat piirisarjakauden hyisellä Lapinniemen jalkapallonurmella. Vastaan asettui rakas paikallisvastustaja KemPa, joka aloitti ottelun pienellä painostuksella, mutta oranssien puolustus ja erinomaisen pelin pelannut maalivahti Viljami Liukkonen kestivät alkuryntäyksen.

Pelin yhdeksännellä minuutilla maalitykki Vili-Veikka Rytkönen pelasi keskialueella seinäsyötön Antti Mäki-Ison kanssa ja pääsi yksin läpi. Vili-Veikka viimeisteli varmasti. Sama pallotaituri nappasi KemPan mokelta lelun jalkojen juuresta ja vei tepsiläiset 2-0 johtoon. Eka puoliajan lopulla kempalaiset kavensivat 2-1, mutta Vili-Veikka  kuittasi maalin nopeasti. Hattutemppumaalin antoi loistavan syötön linjan taakse nopsajalka Akseli Lehtinen.

Toisen puoliajan alussa Kiviojan kiituri Antti Rajala pelattiin yksin läpi useampaan kertaan, mutta KemPan moke tuli hyvin vastaan ja esti maalintekoyritykset. Keminmaalaiset tekivät kavennusmaalin rankkarista pelikellon näyttäessä 49 minuuttia. Tämän maalin jälkeen vihreät hakivat raivoisasti tasoitusta, mutta oranssit puolustivat urheasti ja kestivät vihreän vyöryn. 66. minuutilla Vili-Veikka iski jälleen ja peli oli ratkennut.

Tepsiläiset pelasivat sarja-avauksessa hyvän pelin, varsinkin vapauttavia pystysyöttöjä oli paljon. Maalivahti Viljami pelasi itsensä ykkösmokeksi ja Vili-Veikka maalitykiksi. Puolustuspelin johtohahmoja olivat Tuuli Alamikkotervo ja Elli Hedman. Seuraavaan peliin eniten parannettavaa jäi palloliseen pelaamiseen.

Kokoonpano: Viljami Liukkonen mv, Jonna Kokkonen, Tuuli Alamikkotervo,  Ville Forsell (Jarno Ollitervo 35.), Akseli Lehtinen ( Jasper Lampela 35.), Elli Hedman, Antti Mäki-Iso (Antti Rajala 35.), Iida Mäki-Iso, Vili-Veikka Rytkönen