Joulupukin juniorit terävänä ottelun alussa

9.5.2015

Voittoisan kotiavauksen jälkeen TePSin nollakakkoset kohtasivat ensimmäisessä  vieraspelissä FC Santa Claus juniorit Saarenkylän kuluneella tekonurmella. Joulupukin joukkue aloitti ottelun todella terävällä liikkeellä ja nopealla pallon siirtelyllä. Oranssit jäivät lähtötelineisiin ja peli oli käytännössä ohi jo ottelun kahdeksannella minuutilla punaisten johtaessa 3-0 ! Eka puoliajan lopulla joulupukit tekivät vielä yhden maalin.

Toisella puoliajalla oranssit laittoivat bussin sivuovet kiinni ja pelaaminen parani kertaheitolla. Kun puolustuspeli oli saatu kuntoon, niin oma pallollinen pelaaminen alkoi onnistua ja pelirohkeus kasvoi. Parantuneesta pelistä huolimatta punaiset tekivät toisen puoliajan ensimmäisen maalin. Ottelun viimeisillä sekunneilla oranssit saivat ansaitun kavennusmaalin, jonka teki Antti Rajala koko pelin ahkerasti raataneen Elli Hedmanin antamasta kulmapotkusta.

Kokoonpano: Viljami Liukkonen mv, Ville Forsell, Jonna Kokkonen, Tuuli Alamikkotervo, Jasper Lampela, Antti Mäki-Iso, Elli Hedman, Antti Rajala, Iida Mäki-Iso, Jere Kumpusaari, Jarno Ollitervo ja Riku Siivola