Nollaykköset tarjoilivat jännitysnäytelmän sarja-avauksessa

11.5.2015

TePSin 01-joukkue kohtasi sarja-avauksessa Kaakamon Valistus Jetin Keminmaan keskusurheilukentällä. Ottelu alkoi kotijoukkueen pienellä painostuksella myötätuulen avittamana. Oranssit alkoivat pikkuhiljaa pelin edistyessä saada syöttöjä tarkemmiksi ja sen myötä sai ottelun hallintaan. Pallonhallinta tuotti tulosta 13. minuutilla, kun keskikentän pohjalla hyvän pelin pelannut Olli Palokangas vapautti tarkalla syötöllä Johannes Rytkösen maalintekopaikkaan. Johanneksen kovan kudin Kaakamon maalivahti torjui Antti Mäki-Isolle, joka viimeisteli 0-1 maalin. Ensimmäisen puoliajan lopulla Johannes teki 0-2 maalin Henri Alamikkotervon oivasta läpisyötöstä.

Toinen puoliaika oli täysin oranssien hallussa, mutta maalinteon aloitti kuitenkin kotijoukkue, joka teki kaksi maalia terävillä vastaiskuilla. Oranssit eivät häkeltyneet kaakamolaisten tasoituksesta, vaan jatkoivat hyvää pallollista peliä. Tutkapari Henri ja Johannes veivät tepsiläiset 3-2 johtoon 62. minuutilla. Henri tarjoili ja Johannes maalasi. Oranssit hakivat turhan innokkaasti lisäosumia, mikä kostautui keltapaitojen tasoituksella. Mutta oranssit olivat päättäneet voittaa tämän pelin ja iskivät vielä kerran. Voittomaalin teki tutusti Johannes Henrin syötöstä.

Jännitysnäytelmän esittäjät: Vili-Veikka Rytkönen mv, Salla Alaollitervo, Inka Palokangas, Tuuli Alamikkotervo, Sanni Kokkonen, Olli Palokangas, Elli Hedman, Johannes Rytkönen, Henri Alamikkotervo, Iida ja Antti Mäki-Iso, Veera Isometsä ja Jarno Ollitervo