Viimeistelyn vaikeus...

24.5.2015

Tepsin nollakakkosilla oli kaksi peliä tällä viikolla. Torstaina kohdattiin kotiareenalla RoPS/RoKi ja lauantaina vierailtiin Raahessa. Kotipelissä ensimmäisellä puoliajalla oransit rakensivat useita hyviä maalintekopaikkoja, joita ei osattu käyttää hyväksi. Rovaniemeläiset tyytyivät hakemaan ratkaisua kaukolaukauksilla, jotka yleensä viuhuivat yli tai ohi maalin.

Toinen puoliaika jatkui oranssien pienoisella paineella, mutta maalinteko tuotti edelleen vaikeuksia. Onneksi yleisön suosikki "Irma" eli Iida Mäki-Iso onnistui vihdoin pitkän kuljetuksen päätteeksi pamauttamaan pallon maaliin. Harmittavasti pelin viimeisellä minuutilla rovaniemeläisten kaukolaukaus lurahti maaliin ja peli päättyi pistejakoon.

Mukana kotipelissä: Ville Forsell mv, Jonna Kokkonen, Tuuli Alamikkotervo, Jarno Ollitervo, Akseli Lehtinen, Elli Hedman, Antti Mäki-Iso, Iida Mäki-Iso, Vili-Veikka Rytkönen,Jasper Lampela, Eero Hedman, Veikko Blomberg, Jere Kumpusaari, Antti Rajala ja Riku Siivola.

Lauantain vieraspeliä vaikeutti Lyyli-myrsky, joka puhisi, paukkui ja kasteli pelurit. Olosuhteista huolimatta saatiin jännittävä peli aikaiseksi. Tepsiläiset aloittivat ottelun vahvasti luoden useita maalipaikkoja, mutta laukaukset menivät yli, ohi tai kotijoukkueen maalivahdin syliin. Oranssit tekivät harvinaisen paljon harhasyöttöjä omalla kenttäpuoliskolla, minkä kotijoukkue FC Raahe käytti  armotta hyväksi. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle oranssit pääsivät pelaamaan kovaan sivumyötätuuleen ja kaikki vaikutti mahdolliselta, mutta heti puoliajan alkuun iskivät raahelaiset kolmannen maalinsa.Tästä eivät oranssit lannistuneet, vaan rakensivat useita maalipaikkoja, joista seurasi useita kulmapotkuja. Pelin 44. minuutilla voimahyökkääjä Iida Mäki-Iso sijoitti pallon takanurkkaan ja ottelun lopputulos oli valmis. Paremmalla viimeistelyllä pelistä olisi voitu saada tasapeli tai jopa voittokin !

Mukana Raahessa:Viljami Liukkonen mv, Jonna Kokkonen, Tuuli Alamikkotervo, Jarno Ollitervo, Ville Forsell, Antti Mäki-Iso, Vili-Veikka Rytkönen, Akseli Lehtinen, Iida Mäki-Iso, Veikko Blomberg, Jasper Lampela ja Riku Siivola