Vuoden viimeiset matsit

21.12.2015

Nollakakkoset ja B-tytöt ovat pelanneet vuoden viimeiset futsalpelinsä. Kumpikin joukkue voitti ja hävisi vuoden viimeisissä peleissä. Peliesityksetkin olivat samanlaiset. Turnausten ensimmäiset pelit hoidettiin alkuvaikeuksien jälkeen tyylikkäästi kotiin ja toisissa peleissä jäätiin fyysisesti vahvempien vastustajien jalkoihin.

Nollakakkosten turnaus pelattiin Suomussalmen upeassa liikuntahallissa lauantaina 28.11. Ekapelissä oranssit kaatoivat FC Kemin 6-3 lukemin. Maalitykki Vili-Veikka Rytkönen ratkaisi ottelun viimeisen minuutin hattutempulla. Ottelun paras pelaaja Elli Hedman teki kaksi maalia ja Riku Siivola teki tärkeän 3-3 tasoitusmaalin.

Päivän toisessa pelissä vahva ja taitava HauPa murjoi oranssit 6-1 lukemin. Ensimmäisen puoliajan tepsiläiset pyristelivät pelissä mukana, mutta toisella puoliajalla vihreä paidat karkasivat. Maalin teki Akseli Lehtinen.

B-tyttöjen vuoden päätöspelit pelattiin eilen Oulun Nallisportissa. Ensimmäisessä pelissä oranssipaidat voittivat OsPan 8-3 lukemin. Voiton pääarkkitehtinä toimi Iida Mäki-Iso neljällä maalillaan. Maalinteossa onnistuivat myös debytantti Jenni Impiö, Salla Alaollitervo ja Inka Palokangas.

Vuoden viimeisessä pelissä oranssipaidat kohtasivat FC Wimman, joka voitti pelin 10-5. Kajaanilaisten voitto perustui loistavaan maalivahtipeliin ja nopeisiin vastaiskuihin, jotka päättyivät napakoihin ja tarkkoihin laukauksiin. Oranssipaidat taistelivat pelin loppuun asti urheasti, vaikka taululla oli murskalukemat. Jenni jatkoi hyviä otteitaan ja teki kolme maalia. Mahtavia  katkoja ja avaussyöttöjä koko päivän esittänyt Tuuli Alamikkotervo ja työmyyrä Elli Hedman onnistuivat tekemään myös maalin.

Oranssien futsaljoukkueet jatkavat kärkikahinoissa, vaikka vuoden viimeiset pelit päättyivät tappioihin. B-tytöt johtavat sarjaa ja nollakakkoset ovat toisena. Eli panosta riittää ensi vuoden taistoihin. Toivotaan,että peli- ja treeni-into pysyy kovana myös vuonna 2016 !