Yhteisjoukkue aloitti yhteisen taivalluksen voitolla

20.11.2016

TePSin ja TP-47:n B-tyttöjen yhteisjoukkue pelasi ensimmäisen futsalottelunsa Putaan hallissa Torniossa Isänpäivänä. Tytöt antoivat katsomossa olleille iseille mukavan lahjan voittamalla Haukiputaan Pallon tytöt 5-4.

Oranssipaidat pelasivat hienon ensimmäisen puoliajan. Prässipeli toimi hyvin ja kentällä nähtiin hienoja kuvioita, jotka päättyivät myös maaleihin. Ottelun sankari Elli Hedman iski kaksi maalia ja tekniikkataituri Iines Ollitervo yhden. Iida Mäki-Iso tarjoili syötöt maaleihin. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella HauPa teki kavennusmaalin.

Toisella puoliajalla oranssit olivat jo karkaamassa selvään voittoon, mutta HauPan loistava maalivahti Tiia TefKe piti vierasjoukkueen pelissä mukana hyvillä torjunnoillaan. Oranssipaitojen toisen puoliajan maaleista vastasivat Tuuli Alamikkotervo ja Elli. Haupalaiset tekivät kolme maalia ja näin saatiin iseille jännittävät loppuhetket.

Tätä vauhdikasta peliherkkua on seuraavan kerran tarjolla lauantaina 26.11. klo 19.15 Kemin Tervahallissa. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan !

Isänpäivälahjan tarjosivat: Milla Jussila mv, Tuuli Alamikkotervo, Elli Hedman, Iida Mäki-Iso, Iines Ollitervo, Maria Ollila, Salla Alamikkotervo, Tiia Lipponen, Veera Isometsä ja Anni Lahdenperä.