Kolmas perättäinen mestaruus B-tytöille

16.3.2017

TePSin tytöt jatkavat mestaruusputkessa futsalissa.Kahden edellisen kauden mestari puolusti titteliään loistavasti yhteisjoukkueella TP-47:n kanssa. Tämän kauden mestaruus varmistui jo hyvissä ajoin. Mestaruus oli jo varma ennen kahta viimeistä pelikierrosta.

Kauden viimeiseksi jääneessä piirisarjapelissä yhteisjoukkue kohtasi Haukiputaan Pallon Rajakylän yläasteen liukkaalla parketilla. Mestaruuden varmistanut vierasjoukkue aloitti pelin vähän hällävälityylillä ja oli tiukoilla ensimmäisellä puoliajalla hyvin pelannutta kotijoukkuetta vastaan. Ensimmäinen puoliaika päättyi 2-2. Iida Mäki-Iso ja Anni Lahdenperä kunnostautuivat maalintekijöinä.

Puoliajalla tepsin tytöt päättivät alkaa pelaamaan ja tulos oli myös sen näköistä. Reilussa kymmenessä minuutissa oranssit karkasivat viiden maalin johtoon ! Toisen puoliajan maalit tykittivät  Maria Ollila ja Anni 2 sekä Tuuli Alamikkotervo, Iines Ollitervo ja Tiia Lipponen maalin tyttöön. Ottelu päättyi 4-9 vierasvoittoon.

Viimeisen pelin FC Wimma (Kajaani) luovutti ja tulokseksi kirjattiin viisinolla kotivoitto yhteisjoukkueelle, joka näin voitti Pohjois-Suomen piirin B-tyttöjen futsalin mestaruuden puhtaalla pelillä. Maaliero kahdeksasta pelistä oli mukavan mellevä 79-13. TePS kiittää TP-47 onnistuneesta yhteistyöstä ! Mestaruuden lisäksi TePSin tyttäret valtasivat pistepörssin viisi ensimmäistä sijaa. Elli Hedman oli pistepörssin ykkönen ja Iida Mäki-Iso oli sarjan maalitykki.

Yhteisjoukkue jatkaa yhteistä matkaansa piirin mestarina SM-turnaukseen Tampereelle 18-19.3. SM-matkaa tukevat Tervolan kunta, K-Market Tervola, OP Tervola, Tilitoimisto Kristiina Lahdenperä, Tiltek Engineering OY ja TAKSi Esa Hedman. Kiitos tukijoille !

Piirin mestarit 2016-17

Tuuli Alamikkotervo, Salla Alaollitervo, Miina Hallikainen, Elli Hedman, Veera Isometsä, Iida Mäki-Iso, Inka Palokangas, Jenni Impiö, Milla Jussila MV, Anni Lahdenperä, Maria Ollila, Tiia Lipponen, Iines Ollitervo, Hanna Hedman jojo, Kristiina Lahdenperä huoltaja ja Matti Mäki-Iso koutsi.

Tilastot:

11.2. Haukipudas, Rajakylän Ya

HauPa - TePS  4-9 (2-2)

12. 1-0, 18. 1-1 Iida Mäki-Iso (Iines Ollitervo), 19. 1-2 Anni Lahdenperä (Maria Ollila) ja 2-2, 22. 2-3 Tuuli Alamikkotervo,25. 2-4 Anni (Tuuli), 28.2-5 Iines Ollitervo (Tiia Lipponen), 31. 2-6 Maria (Iines), 33. 2-7 Maria, 35. 3-7, 37. 4-7 ja 4-8 Tiia (Anni) ja 38. 4-9 Anni(Maria)