SM-reissu Tampereelle

19.3.2017

19.3.2017

Terveiset Tampereelta!
Takana on pitkä viikonloppu ja alla kipeät lihakset. Edessä kymmenen tunnin bussireissu takaisin pohjoiseen täältä etelän tropiikista, jota jopa kylmässä Suomen keväässä voisi kesäksi kutsua, kun näkee asvalttia ja vihertävää ruohoa kaupungin keskellä. Sää on kaunis ja sunnuntain voittojen voimin palaamme kotiin viidensiksi sijoittuneina harmitellen tiukkoja piste-eroja.

Perjantaina saavuimme Sokos hotelli Ilvekseen lenkille ja myöhemmin iltapalalle. Lämpimän suihkun ja Hannan vyöhyketerapiakierroksen jälkeen saatoimme nukkua ja herätä lauantaina virkeinä ja ei-niin-virkeinä aamupalalle.

Lauantain ensimmäiseen peliin odotettiin ja tahdottiin voittoa ACK:ta vastaan, vaikka lopulta tulikin 1-1 tasapeli. Vastustaja teki maalin 11. minuutilla, johon Elli Hedman vastasi tasoittamalla tilanteen 1-1 heti 12. minuutilla Iines Ollitervon syötöstä. Siihen sen ottelun maalit jäivätkin. Välissä syötiin kanapastaa ja tankattiin mehua ja vettä ennen puoli kolmelta alkavaa peliä MuSaa vastaan. Homma hoidettiin kotiin lukemin 2-0 TePSin hyväksi. Anni Lahdenperä ja Iines Ollitervo tekivät maalit järjestyksessä minuuteilla 7 ja 10. Syöttäjinä Iida Mäki-Iso ja Maria Ollila Sen jälkeen taas vähän energiaa kehoon ja sitten Ilvestä vastaan pelaamaan. Siihen peliin, kuten ei oikein muihinkaan, saatu maaleja vaikka paikkoja olikin. Ottelu hävittiin 4-1. Vastustajat tekivät hienot neljä maalia mutta sai TePSikin väliin omansa 11. minuutilla, tekijänä Maria Ollila. Tunnelmat eivät olleet parhaimmat pelin jälkeen, mutta paikalta lähdettiin loppuverryttelyin katseet siinä toivossa, jos aiempi vastustaja MuSa olisi saanut pallon ACK:n verkkoon kertaa enemmän. MuSa - ACK päättyi kuitenkin 3-1, jossa ilman yhtä maalia olisimme olleet pelaamassa sijoista 1-4. Inka Palokangas sai päivän viimeisessä pelissä damagea ja makoili pelin jälkeen portaikon alapäässä jalka koholla. Saatiin näin penkille lauantaiksi kepillistä kannustusvoimaa.

Sunnuntaina pelattin ensimmäinen peli aiemminkin samssa piirisarjassa pelannutta HauPaa vastaan. Voitettiin ottelu 3-1, maalintekijöinä Anni Lahdenperä 4. minuutilla, Tiia Lipponen 5. ja 8. kahdeksannella minuutilla. Syöttäjinä Maria Ollilla, Tuuli Alamikkotervo ja Anni Lahdenperä. Vastustaja pääsi tekemään maalinsa rankkarista. Taas pastaa syömään tässä välissä ja sitten uudestaan MuSaa vastaan. MuSa ei ottanut revanssia, vaan TePS vei ottelun lukemin 2-1. Ensimmäisessä maalintekijänä Tuuli Alamikkotervo 6. minuutilla, syöttäjänä Elli Hedman ja toisessa maalissa tekijänä Elli Hedman 11. minuutilla syöttäjänä Tuuli Alamikkotervo.
Nyt nälkäisinä ajellaan bussilla kohti ruokapaikkaa ja lähdetään syömään lehtipihvejä ja muita ABC:n klassikkoja. Matka taittuu nopeasti vaikka se venyykin yö kahteen asti. Porukka on väsyneenä peleistä ja viikonlopusta, mutta kotia kohti ollaan menossa ja palaamassa taas arkeen. Katsotaan jos lähdetään uudestaan ensivuonna!